Händel: 'Highlights Messiah'

Op 10 december 2017 zongen wij onder meer het 'Hallelujah' uit 'The Messiah' van G.F. Händel

Joseph Haydn: Een Muzikale Biografie

Op 19 december 2015 werd de Nelsonmis en een compilatie van delen uit werken van Joseph Haydn uitgevoerd. Bekijk hieronder de opnames.

Carmina Burana 7 juni 2015

Het Residentiekoor voerde op 7 juni 2015 de Carmina Burana van Carl Orff uit tijdens de heropening van het Zuiderparktheater. Een impressie van deze uitvoering bij prachtig zomers weer.

Carmina Burana 18 november 2012

Het Residentiekoor voerde op 18 november 2012 de Carmina Burana van Carl Orff uit in de Elandstraatkerk.
Deze uitvoering werd door bas Martin Groeneveld geregistreerd en bewerkt. Zijn bewerking leverde een zeer fraaie aftiteling van het werk en de verschillende delen op, compleet met logo van het koor.
Omdat enkelvoudige apparatuur werd gebruikt, is de geluidsbalans niet optimaal en het beeld soms wat onscherp.