De verschillende stemmen | Tenoren gezocht

Het Residentiekoor bestond per 01-06-2016 uit 55 vaste leden. Zie bijgaande grafiek voor de koorsamenstelling.
Er is op dit moment plaats voor nieuwe leden bij alle stemsoorten, maar in het bijzonder bij de tenoren.

De repetities

Repetities zijn op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur, meestal in de Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA  Den Haag.
Soms is de repetitie op een andere locatie of gaat zij niet door. In onderstaand schema leest u wanneer en waar / wat.

Datum   Locatie / opmerking

Hebt u interesse? Kom dan eens langs. Als u wilt kunt u gelijk meezingen! Als aspirant-lid kunt u tot 4 maal een repetitie bijwonen voordat u besluit u wel of niet aan te melden als lid van Het Residentiekoor.

Kosten van een lidmaatschap

De contributie bedraagt € 23,- per maand en u betaalt eenmalig een inschrijfgeld van
€ 10,-.
Scholieren, studenten en houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.

Voor meer informatie over het bijwonen van een repetitie of het lidmaatschap kunt u uiteraard "Contact" opnemen.