Op 2 mei 2019 startte ons nieuwe project: "Elias" (opus 70) van Felix Mendelssohn Bartholdy (1809–1847).

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 30 november 2019.

Details over deelname:

• Vanwege een oververtegenwoordiging van alten kunt u alleen meedoen als u sopraan, tenor of bas bent.
  • Het project start op 2 mei 2019.
  • De kosten (per 1 mei) bedragen € 175,-. Als u wilt stoppen tijdens het project, dan dit graag vóór de eerste van de maand doorgeven. Restitutie: € 25,- per maand.
  • De uitvoering in Den Haag vindt plaats gezamenlijk met het Hoofdstadkoor uit Amsterdam. Over de datum (zaterdag 30-11-2019 of zondag 01-12-2019), vindt spoedig uitsluitsel plaats.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met ons mee te gaan naar Amsterdam op zondag 08-12-2019, waar het Hoofdstadkoor in de Westerkerk samen met (een deel van) Het Residentiekoor de Elias zal uitvoeren.
  • Een gezamenlijke repetitiedag is op zaterdag 19 oktober.
  • Indien de kwaliteit van uw stem door de dirigent als onvoldoende wordt beoordeeld, dan ontvangt u het volledige bedrag retour.

Optioneel:

• Een klavieruittreksel kunt u lenen; borg € 20,-
  • Oefen-cd: € 11,50 (Let op: Deze oefen-cd is in het Engels ingezongen. De uitvoering is in het Duits. Een Duits ingezongen versie kunt u online bestellen via bijvoorbeeld www.jpc.de (sopraan, tenor, bas))

Locatie repetities en koordag:
Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag, ruime parkeergelegenheid.
OV Randstadrail 3, halte De Savornin Lohmanplein; HTM bus 23, halte Colijnplein.

U bent van harte welkom om onze gelederen (weer) te komen versterken!
Scroll naar beneden om in te schrijven.