Hebt u 'Elias' (opus 70) van Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847) als eens uitgevoerd en hebt u zin in meer?

U kunt vanaf 22 augustus 2019 instromen bij ons project: Elias.

Er wordt een Tweestedenconcert georganiseerd op zaterdag 30 november 2019 in de Agneskerk, Beeklaan 188 te Den Haag en op zaterdag 7 december 2019 in de Westerkerk, Prinsengracht 279-281 te Amsterdam.

Details over deelname:

• Vanwege een oververtegenwoordiging van alten kunt u alleen meedoen als u sopraan, tenor of bas bent.
  • De kosten (per eind augustus) bedragen € 85. Als u wilt stoppen tijdens het project, dan dit graag vóór de eerste van de maand doorgeven. Restitutie: € 25 per maand.
  • Een voorwaarde voor deelname is dat u het werk al eens hebt gezongen. De dirigent kan bij twijfel u vragen een deel voor te zingen (zonder overige aanwezigen).
  • De uitvoering in Den Haag vindt plaats in samenwerking met het Hoofdstadkoor uit Amsterdam.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te gaan naar Amsterdam op zaterdag 7 december 2019, waar het Hoofdstadkoor in de Westerkerk samen met Het Residentiekoor de Elias zal uitvoeren.
  • Een gezamenlijke repetitiedag is op zaterdag 19 oktober 2019 in Den Haag.
  • Indien de kwaliteit van uw stem door de dirigent als onvoldoende wordt beoordeeld, dan ontvangt u het volledige bedrag retour.

Optioneel:

• Een partituur kunt u huren voor € 5,- met een borg van € 30,- (totaal dus € 35,-). Na inleveren van een ongeschonden partituur ontvangt u de borg terug.
  • Oefen-cd: € 11,50 (Let op: Deze oefen-cd is in het Engels ingezongen. De uitvoering is in het Duits. Een Duits ingezongen versie kunt u online bestellen via bijvoorbeeld www.jpc.de (sopraan, tenor, bas))

Locatie repetities en koordag:
Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag, ruime parkeergelegenheid.
OV Randstadrail 3, halte De Savornin Lohmanplein; HTM bus 23, halte Colijnplein.

U bent van harte welkom om onze gelederen (weer) te komen versterken!
Scroll naar beneden om in te schrijven.