Aangepaste repetities door corona 

Vanaf 02-12-2021 zijn de repetities voorlopig weer via Zoom, van 19:30 tot 21:30 uur..

De verschillende stemmen

Het Residentiekoor bestond per 28-12-2020 uit 50 vaste leden. Zie bijgaande grafiek voor de koorsamenstelling.
De komende tijd kunnen nieuwe leden aansluiten, echter liever geen alten zolang hun aandeel meer dan 35% van de koorsamenstelling is.
U kunt vrijblijvend tot en met 3 maal meerepeteren voordat u besluit wel of geen lid te worden. De repetitiesOnze repetities zijn normaal gesproken op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur, meestal in de Octogoon, de 8 hoekige voormalige kapel aan de voorzijde van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA  Den Haag. 
Soms is de repetitie op een andere locatie, gaat zij niet door of zijn er afwijkende tijden. In onderstaand schema leest u wanneer en waar / wat.

Datum   Locatie / opmerking
30-12   geen repetitie i.v.m. kerstvakantie
06-01   geen repetitie i.v.m. kerstvakantie


Hebt u interesse? Neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u wilt kunt u gelijk meezingen! Als aspirant-lid kunt u 3 maal een repetitie bijwonen voordat u besluit u wel of niet aan te melden als lid van Het Residentiekoor.

Voorafgaand aan ieder concert bestaat de mogelijkheid om u aan te melden als projectlid. Wij maken dit telkens bekend via de homepage van deze website.

Kosten van een lidmaatschap

De contributie bedraagt € 23,- per maand en u betaalt eenmalig een inschrijfgeld van € 10,-.
Scholieren, studenten en houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.Voor meer informatie over het bijwonen van een repetitie of het lidmaatschap kunt u uiteraard "Contact" opnemen.