Tijdelijk aangepaste repetities

In verband met de maatregelen rond het bestrijden van het coronavirus heeft Het Residentiekoor tijdelijk slechts online repetities via ZOOM.

De verschillende stemmen | Tenoren en bassen gezocht

Het Residentiekoor bestond per 01-10-2018 uit 68 vaste leden. Zie bijgaande grafiek voor de koorsamenstelling.
Voor het komende halfjaar kunnen er helaas geen alten aansluiten.
Zingt u tenor, bas of sopraan, wij heten u van harte welkom. U kunt een aantal keer mee repeteren om onze klank te beluisteren en de gezellige sfeer tijdens de wekelijkse repetities te ervaren.De repetitiesRepetities zijn normaal gesproken op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur, meestal in de Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA  Den Haag.
Soms is de repetitie op een andere locatie of gaat zij niet door. In onderstaand schema leest u wanneer en waar / wat.

Datum   Locatie / opmerking
     
     


Hebt u interesse? Neem dan contact op met de secretaris. Als u wilt kunt u gelijk meezingen! Als aspirant-lid kunt u tot 4 maal een repetitie bijwonen voordat u besluit u wel of niet aan te melden als lid van Het Residentiekoor.

Daarnaast bestaat in bepaalde periodes van het jaar - normaal kort na een concert - de mogelijkheid om u aan te melden als projectlid. Tijdens zo'n periode kunt u dit zien aan een flyer voor werving van projectleden op de beginpagina (homepage) van deze website. Als u op de afbeelding klikt, dan komt u op een pagina met gedetailleerde informatie over meedoen als projectlid.

Kosten van een lidmaatschap

De contributie bedraagt € 23,- per maand en u betaalt eenmalig een inschrijfgeld van
€ 10,-.
Scholieren, studenten en houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.Voor meer informatie over het bijwonen van een repetitie of het lidmaatschap kunt u uiteraard "Contact" opnemen.