Tijdelijk aangepaste repetities

In verband met de maatregelen rond het bestrijden van het coronavirus heeft Het Residentiekoor tijdelijk slechts online repetities via Zoom.

De verschillende stemmen

Het Residentiekoor bestond per 28-12-2020 uit 50 vaste leden. Zie bijgaande grafiek voor de koorsamenstelling.
De komende tijd kunnen nieuwe leden aansluiten, echter liever geen alten zolang hun aandeel meer dan 35% van de koorsamenstelling is.
U kunt vrijblijvend tot en met 3 maal meerepeteren voordat u besluit wel of geen lid te worden.

De repetities

Onze repetities zijn normaal gesproken op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur, meestal in de Octogoon, de 8 hoekige voormalige kapel aan de voorzijde van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA  Den Haag.

Hebt u interesse? Neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u wilt kunt u gelijk meezingen! Als aspirant-lid kunt u 3 maal een repetitie bijwonen voordat u besluit u wel of niet aan te melden als lid van Het Residentiekoor.

Voorafgaand aan ieder concert bestaat de mogelijkheid om u aan te melden als projectlid. Wij maken dit telkens bekend via de homepage van deze website.

Kosten van een lidmaatschap

De contributie bedraagt € 23,- per maand en u betaalt eenmalig een inschrijfgeld van € 10,-.
Scholieren, studenten en houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.

Voor meer informatie over het bijwonen van een repetitie of het lidmaatschap kunt u uiteraard "Contact" opnemen.