Tijdelijk aangepaste repetities

In verband met de maatregelen rond het bestrijden van het coronavirus heeft Het Residentiekoor tijdelijk slechts online repetities via Zoom.

De verschillende stemmen | Tenoren en bassen gezocht

Het Residentiekoor bestond per 28-12-2020 uit 50 vaste leden. Zie bijgaande grafiek voor de koorsamenstelling.
De komende tijd kunnen nieuwe leden aansluiten, echter het komende halfjaar geen alten.
Zingt u tenor, bas of sopraan, wij heten u van harte welkom. U kunt tot en met 3 maal mee repeteren om onze klank te beluisteren en de gezellige sfeer tijdens de wekelijkse repetities te ervaren.

De repetities

Onze repetities zijn normaal gesproken op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur, meestal in de Octogoon, de 8 hoekige voormalige kapel aan de voorzijde van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA  Den Haag.

Hebt u interesse? Neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u wilt kunt u gelijk meezingen! Als aspirant-lid kunt u 3 maal een repetitie bijwonen voordat u besluit u wel of niet aan te melden als lid van Het Residentiekoor.

Voorafgaand aan ieder concert bestaat de mogelijkheid om u aan te melden als projectlid. Wij maken dit telkens bekend via de homepage van deze website.

Kosten van een lidmaatschap

De contributie bedraagt € 23,- per maand en u betaalt eenmalig een inschrijfgeld van € 10,-.
Scholieren, studenten en houders van een ooievaarspas krijgen 50% korting.

Voor meer informatie over het bijwonen van een repetitie of het lidmaatschap kunt u uiteraard "Contact" opnemen.